Lynkursus til bilkørekort

 

Om lynkursus

Vi tilbyder lynkursus til dig, som har travlt med kørekortet og dermed ønsker at få det overstået hurtigst muligt.
Vi har intensiveret lovpakkeprogramet således, at man nu har mulighed for at gennemføre det på fire uger (normalt bruger man op til 11 uger) uden at går på kompromis med undervisningskvalitet.
En anden fordel ved lynkursus er at du får dobbelt fart på lovpakken og dermed sætter ekstra skub på indlæringen. For de fleste elever ville det betyde reducering af antallet af repetitionslektioner og dermed billigere samlet pris for kørekortet.
Hvad forventer vi af dig som lynelev?
Vi forventer at du er topmotiveret og er klar til at investere den nødvendige mængde tid og energi for at få kørekortet i hus hurtigst muligt. Her vil vi pointere, at hvis du har studie/arbejdstid som er 8-16 eller som minder om, så er lynkursus ikke optimalt for dig. 
Ydermere forventer vi, at du efter tilmelding straks går i gang med at få lægeattest og får gennemført førstehjælpskursus (kontakt køreskolen for at få råd og vejledning om det), dette SKAL du medbringe til den første teoriaften.

Det er vigtigt at pointere, at uanset om du er elev på lynkursus eller et almindeligt hold, så har det ingen indflydelse på tilgængeligheden af prøverne hos politiet.

Skulle du være i tvivl om noget, så er du velkommen til at kontakte køreskolen på 40506210

Pris: 12.999 kr. (resten af 2020 er der ikke merpris for lynkursus)

Fordele

N

Lovpakken er færdig på den halve tid

N

Bedre og mere effektiv indlæring (pga. intensiv undervisning)

N

Behovet for ekstra lektioner falder for de fleste

N

Højere beståelsesprocent

\

Lynkursus

Startdato 16-11-2020 

Har du nogle spørgsmål? Bliv ringet op