Lynkursus til bilkørekort

Om lynkursus

Hos 2xA tilbyder vi i øjeblikket kun et produkt, netop lynkursus.
Det kan godt lyde lidt urealistisk, da hele branchen er plaget af voldsomme ventetider til køreprøve (vi får flere henvendelser fra undrende kunder, som ikke kan forstå, hvordan det hænger sammen).
Dog er der mening med galskaben. 

2xA er nemlig en køreskole, som ikke er bange for tænke ud af boksen. 

For at vi kan tilbyde lynkursus nu om dage, så skal man først og fremmest kunne skaffe nok prøver, og det kan vi.
Det kan vi fordi, vi har tilpasset mængden af startende elever, med de antal elever, som ren faktisk forlader køreskolen med et kørekort i hånden – med andre ord, vi tager ikke så mange ind, fordi kvaliteten er meget vigtig for os.

 

Allerede i november 2020 lukkede vi for tilgangen af kunder med behov for generhvervelse af kørekortet. Samme gjorde vi med kunder, som ønsker at ombytte deres udenlandske kørekort til dansk. Fra juni 2021 har vi taget konsekvensen af det historisk dårlige forhold med prøverne og vi har dermed reduceret antallet af vores elever pr hold fra 6 til 4.

Med alle disse tiltag, kombineret med den høje undervisningskvalitet og tilhørende lave dumpeprocent, gør det nu muligt at tilbyde dig et forløb, hvor kortet kan komme i hus på mellem 2-3 mdr.

 

 
Hvad forventer vi af dig?

En elev, der starter hos 2xA skal være motiveret og skal supplere det obligatoriske lektioner med en del selvstudie i form af online tester og teori. 

Du skal have tid, da programmet i et lynkursus er ret sammenpresset.
Har du eksempelvis et job fra 8-16, så kan du ikke gennemføre det. Går du i skole, så regn med fravær, da en del af undervisningen foregår i dagtimerne. (teorien er dog om aftenen).
Ydermere forventer vi, at du efter tilmelding straks går i gang med at få lægeattest og får gennemført førstehjælpskursus (kontakt køreskolen for at få råd og vejledning om det), dette SKAL du medbringe til den første teoriaften.

Du skal have tillid til din kørelærer. Vi er en køreskole med mange års erfaring og masser af glade kunder. Vi håber at du kan være den næste glade elev, som forlader os med et stort smil på læben.

Skulle du være i tvivl om noget, så er du velkommen til at kontakte køreskolen på 40506210.

Fordele

N

Lovpakken er færdig på den halve tid

N

Bedre og mere effektiv indlæring (pga. intensiv undervisning)

N

Behovet for ekstra lektioner falder for de fleste

N

Højere beståelsesprocent

\

Lynkursus

25-10-2021 kl. 17:00

\

Lynkursus

22-11-2021 kl. 17:00