Generhvervelse af kørekort

for generhvervelse hos 2xA

Vi tilbyder en generhvervelsespakke, med alt hvad det hører dertil. Når du skal generhverve dit kørekort, forventer vi, at du kører mindst én gang med os. Formålet med denne kørsel er, at du får genopfrisket færdselsreglerne, at vænner dig til bilen der bruges til prøven og får rettet op på eventuelle dårlige vaner.

Pakken indeholder:
– Hurtig betjening og fuld anonymitet
– Teorikursus og gennemgang af fejl fra tester
– To kørelektioner på vej
– Den praktiske prøve i Brøndby (inkl. opvarmning)
– Adgang til tester og interaktiv teori med tilhørende online support
– Godkendelse af papirer på Borgerservice

Pris for alt i ovenstående = 3.999 kr. 

Ønsker du selv at stå for teorien, er der også mulighed for det. I så fald er prisen 2.999 kr.

Skal det gå ekstra stærkt, skal du være villig til at afholde prøverne længere væk. Kontakt køreskolen for mere information.

Behandling af personoplysninger
Hos 2XA er vi meget opmærksomme på at beskytte vores kunders data og anonymitet. Vi går meget ind for at alle vores informationer er behandlet omhyggeligt og i overensstemmelse med reglerne for databeskyttelse.

Ingen spørgsmål
Vi spørger ikke, hvorfor du er her. Vores primære fokus er altid at gøre vores bedste for at hjælpe dig med at generhverve dit kørekort. 

Kundebetjening
Hos 2XA køreskole i Albertslund stræber vi altid efter at yde VIP-behandling til alle vores kunder. Vi sørger altid for, at du får den bedste oplevelse. Vi er fleksible, og vi stræber efter at gøre processen med generhvervelse af kørekortet så gnidningsfri som mulig.

Kontakt os

Telefonnummer

Email