Kommende hold

\

Almindelig hold (8 uger)

06-03-2023 kl. 17:00

\

Almindelig hold (8 uger)

02-04-2023 kl. 17:00

Om kørekort hos 2xA

Melder du dig til et af holderne hos 2xA, skal du regne med 8 ugers lovpakkeforløb (de obligatoriske dele af undervisningen), hvor du har teori én gang om ugen på en fastlagt ugedag (f.eks. hver onsdag). Man må først komme op til teori og praktisk prøve, når den lovpligtige undervisning er gennemført.
Hos 2xA forventer vi, at vores elever er målrettede og tager køreundervisningen seriøst. Vi bestræber os på at danne de nødvendige rammer for vores elever, så kørekortet kommer i hus på kortest mulig tid. Bl.a. derfor opererer vi med små teori hold (med maks. 6 elever i langt de fleste tilfælde) og tavleundervisning.

 

Hvad forventer vi af dig?
Vi forventer at du efter tilmelding straks går i gang med at få lægeattest og får gennemført førstehjælpskursus (kontakt køreskolen for at få råd og vejledning om det). Disse dokumenter skal afleveres til køreskolen hurtigst muligt.

Du skal have tillid til din kørelærer. Vi er en køreskole med mange års erfaring og masser af glade kunder. Vi håber at du kan være den næste glade elev, som forlader os med et stort smil på læben.

Skulle du være i tvivl om noget, så er du velkommen til at kontakte køreskolen på 40506210.

Mulighed for individuelt forløb og engelsk hold
Vi tilbyder individuelle forløb, samt hold der er på engelsk. Individuelle forløb er ikke samme pris som er listet under “priser og økonomi”.
Kontakt køreskolen på 40506210 for at høre nærmere.