Køreskole nær Vallensbæk

Når du vælger 2xA Køreskole, vælger du en køreskole, der går op i kvalitet, personlig undervisning og høj kundetilfredshed. Vi har mange års erfaring i branchen og har hjulpet utallige elever med at få deres kørekort. Med et fast hold på maksimalt 6 elever sikrer vi, at hver enkelt elev får den opmærksomhed og støtte, de har brug for.

Om forløbet på køreskolen ved Vallensbæk

Vores 8-ugers lovpakkeforløb giver en solid grundlæggende viden om trafikregler og sikker kørsel. Forløbet omfatter både teori og praktisk kørsel, som begge er afgørende for at klare køreprøven. Teoriundervisningen finder sted én gang om ugen på en fast dag, og gennem vores fokuserede og intensive undervisning sikrer vi, at du er fuldt forberedt til teoriprøven.

Du kan læse mere om forløbet her.

 

Om køreskolen

2xA Køreskole er drevet af Armin. Han bor i Glostrup og har mange års erfaring i branchen. Hans mål har altid været at drive en lille køreskole, hvor eleverne føler sig trygge og får den kvalitet, de betaler for. Armin er engageret og passioneret omkring sin undervisning og stræber konstant efter at levere den bedste oplevelse for sine elever. Udover at være en dygtig kørelærer, er Armin en flink familiefar, der i sin fritid spiller volleyball i Glostrup.

Hos 2xA Køreskole, er det udelukkende Armin, der står for lektionerne. Det betyder blandt andet, at eleverne får den fulde fordel af Armins mangeårige erfaring og ekspertise. 

Vores placering

2xA Køreskole i Albertslund er bekvemt placeret på Roholmsvej i Albertslund, meget tæt på Vallensbæk. Vi er nemme at komme til med offentlig transport, og vores beliggenhed giver os adgang til en bred vifte af trafiksituationer. Hvis du leder efter en køreskole nær Vallensbæk, der kombinerer kvalitetsundervisning med en personlig tilgang, så er du meget velkommen til at kontakte 2xA Køreskole. 

Hvad du får med lovpakken

N

29 teorilektioner

N

16 praktiske lektioner

N

4 lektioner manøvrebane

N

4 lektioner på køreteknisk anlæg (glatbane)