Kørekort tæt på Glostrup (Roholmsvej)

Om kørekort hos 2xA

Hos 2xA Køreskole er vores mission at sørge for, at du bliver en sikker og kompetent bilist. Med mere end 16 års erfaring i branchen, ved vi, hvad der skal til for at gøre dig klar til prøverne.

Personlig og kvalitetsbevidst undervisning

Vi tror på personlig og kvalitetsbevidst undervisning og vi tager derfor kun 6 elever ind pr. hold. Det gør vi for at sikre, at hver elev får den nødvendige opmærksomhed.

Fleksible og omfattende kursusforløb

Vi tilbyder et 8-ugers lovpakkeforløb, der inkluderer både teori og praktisk kørsel. Med en fast ugedag til teoriundervisning, får du en grundig og solid forståelse for trafikregler og sikker kørsel. Vi tilbyder også individuelle forløb og hold på engelsk for dem, der har særlige behov.

Placering
Vores køreskole er placeret på Roholmsvej i Albertslund, blot et stenkast fra Glostrup. Vi er nemme at komme til med offentlig transport, og vores beliggenhed giver os adgang til en bred vifte af trafiksituationer.
Hvis du leder efter en køreskole nær Glostrup, der kombinerer kvalitetsundervisning med en personlig tilgang, så er du meget velkommen til at kontakte 2xA Køreskole.

Hvad forventer vi af dig?
Vi forventer at du efter tilmelding straks går i gang med at få lægeattest og får gennemført førstehjælpskursus (kontakt køreskolen for at få råd og vejledning om det). Disse dokumenter skal afleveres til køreskolen hurtigst muligt.

Du skal have tillid til din kørelærer. Vi er en køreskole med mange års erfaring og masser af glade kunder. Vi håber at du kan være den næste glade elev, som forlader os med et stort smil på læben.

Skulle du være i tvivl om noget, så er du velkommen til at kontakte køreskolen på 40506210.

Hvad du får med lovpakken

N

29 teorilektioner

N

16 praktiske lektioner

N

4 lektioner manøvrebane

N

4 lektioner på køreteknisk anlæg (glatbane)

\

Almindeligt hold (8 uger)

05-05-2022 kl. 17:00